logo

Review TuinposterOpMaat.nl

Vandaag geef ik mijn mening over TuinposterOpMaat.nl. In de review ga ik in op de punten bestelgemak, prijs/kwaliteitsverhouding en het product.

Laten we bij het begin beginnen, in samenwerking met TuinposterOpMaat.nl heb ik deze review mogen schrijven. Graag wil ik mijn mening over het product met u als lezer delen.

Het bedrijf:

TuinposterOpMaat.nl is een onderdeel van Fotocadeau.nl, en is gespecialiseerd in het leveren van wat de naam al zegt: tuinposters. Op de website zijn diverse soorten tuinposters te bestellen zoals een panorama tuinposter, een zwart-wit of sepia tuinposter. Ook kunt u kiezen voor een XXL tuinposter zoals ik heb gedaan. Kortom genoeg mogelijkheden om eens een kijkje te nemen!

Het product:

De foto die ik heb laten afdrukken heb ik vorig jaar gemaakt in de Kinderdijk. De tuinposter is gemaakt van PVC-materiaal wat ook wordt gebruikt voor spandoeken. Door gebruik van dit materiaal heb je geen last van een doekstructuur en dankzij de UV-print techniek waarvan ze gebruik maken komt de foto erg mooi tot zijn recht met natuurlijke kleuren. Het materiaal is mat en oogt erg fijn. De tuinposter geeft de tuin echt wat meer kleur!

Het bestellen:

  1. Wanneer je een foto op tuinposter wilt laten afdrukken bij TuinposterOpMaat.nl kies je allereerst een foto. Daarbij kun je het formaat selecteren hierbij heb je keuze van 50 centimeter tot wel 3 meter!
  2. Bij de tweede stap kies je 1 van de 4 ophangsystemen of een los doek. Ook kun je als je zeker wilt zijn van een mooie afdruk kiezen voor fotocontrole. Hierbij wordt gekeken naar de kleur, scherpte en of het aantal pixels van de foto voldoet aan het gekozen formaat.
  3. Vervolgens is het een kwestie van in winkelmand plaatsen. Ook zijn er vaak kortingscodes beschikbaar, deze worden weergegeven voor het plaatsen van je bestelling.

Het bestellen gaat dus erg eenvoudig en binnen een week kun je je tuinposter aan de muur hangen! Wanneer de tuinschilderij wordt verzonden ontvang je automatisch een track&trace code om de bestelling te volgen.

Originele foto:

Afdruk:

De prijs/kwaliteitsverhouding:

Mijn foto is haarscherp afgedrukt op het PVC materiaal. De details in de foto zijn nog erg goed zichtbaar en er is geen doekstructuur te zien. De kleuren zijn iets meer verzadigd dan op de foto zelf maar dit is niet overmatig en storend. Door de ringen in de hoeken en het grote formaat komt er wel een soort vouw in de afdruk, hiervoor kun je beter de optie kiezen voor een tuinposter met tunnelzoom. Bij kleinere formaten zul je er geen last van hebben. Als we kijken naar de verhouding met de prijs mag er zeker niet geklaagd worden met zulke kortingen! Wanneer de afdruk eenmaal hangt ziet het er erg mooi en kleurrijk uit. Ik ben er erg tevreden mee en beveel dit materiaal als tuinposter erg aan.

Prijs: [usr 4.5 text="true" tooltip="false"]
Kwaliteit: [usr 4.5 text="true" tooltip="false"]
Mogelijkheden: [usr 4.2 text="true" tooltip="false"]
Bestelgemak: [usr 4.8 text="true" tooltip="false"]
Verzending: [usr 4 text="true" tooltip="false"]
-------------------------------------------------------------
Gemiddeld: [usr 4.4 text="true" tooltip="false"]
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is beveiligd !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x