logo

Terugblik op 2018

Het jaar 2018 is al weer bijna afgelopen… Een mooi jaar waarin behoorlijk veel is gebeurd. Het is er minder vaak van gekomen dat ik mijn camera heb gepakt en ben gaan fotograferen, dit had diverse redenen zoals examens maar ondanks dat heb ik wel een aantal beelden kunnen maken waarmee ik zeer blij ben. Daarnaast zijn mijn foto’s diverse keren gepubliceerd in tijdschriften en kranten, iets om erg trots op te zijn! Ze waren te onder andere zien in:

  • Expositie Greatest Landscapes van National Geographic – Museon, Den Haag (juni t/m december)
  • Photowall bij de ingang van het Nationaal Foto Museum in Rotterdam (december)
  • Genomineerd voor de WNF Photo Award 2018
  • Gepubliceerd op diverse websites en in diverse tijdschriften/kranten

 

 

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Published by

William

Ik ben William Klink, 18 jaar en sinds 2011 een enthousiast natuurfotograaf. Ik woon aan de kust op het eiland Goeree-Overflakkee, hier ben ik ook regelmatig te vinden op het strand waar ik het meest fotografeer. Ik fotografeer hoofdzakelijk landschappen, dieren en macro. Een van mijn foto's haalde zelfs de expositie Greatest Landscapes van National Geographic die onder andere te zien was in het Museon in Den Haag in 2018.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is beveiligd !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x