logo

Saal-Digital ~ Spiraal Fotoalbum

Saal-Digital Nederland gaf mij opnieuw de kans om een product te reviewen, deze keer een fotoalbum. Geen normale maar een spiraal fotoalbum. Ik heb gekozen voor 20 bladzijdes. De software van Saal-Digital stond nog op mijn computer, deze heeft een upgrade gehad sinds de laatste keer dat ik iets besteld heb. Het is nu nog overzichtelijker en er zijn een paar functies toegevoegd.

 

DE LEVERING
Ik heb de bestelling woensdagavond rond 21:00 besteld, en de volgende ochtend werd het gelijk in productie gezet zodat het vrijdags werd verzonden. Saal-Digital drukt alles af in een van hun vestigingen in Duitsland, waardoor de verzending meestal 1 dag langer duurt en in mijn geval was het ook nog weekend dus kwam het dinsdagmorgen binnen. Het pakket was netjes en veilig verpakt.

DE KWALITEIT
De kwaliteit, het belangrijkste van het product is natuurlijk de kwaliteit. Een spiraal fotoalbum is een stuk goedkoper dan een fotoboek. Een fotoboek heeft namelijk een harde kaft met iets dikkere bladen. Ook bij dit product is er geen barcode of dergelijke te vinden, zo krijg je dus echt je eigen originele fotoalbum. Het is weer erg netjes afgedrukt. Geweldig! De kleuren zijn net als vorige keer weer fantastisch. De details zijn ook scherp. Het ziet er netjes uit!

Bedankt Saal-Digital

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is beveiligd !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x