logo

Saal-Digital ~ Fotoboek

Van Saal Digital Nederland mocht ik een fotoboek samenstellen en reviewen, die kans laat ik natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Ik heb gelijk de software van Saal-Digital gedownload via de website, de software is zeer uitgebreid en eenvoudig te gebruiken. Als de kwaliteit niet goed is geeft het programma het vanzelf aan.

Ik heb het fotoboek maandag s'avonds besteld, het is dinsdag geprint en woensdag om 8:30 verzonden, doordat het in Duitsland werd afgedrukt duurde de verzending 2 dagen en had ik het vrijdag binnen. Super snel dus!

Het gaat natuurlijk om de kwaliteit en daar is Saal-Digital erg goed in. Het boek is van uitstekende kwaliteit, ik heb gekozen voor een matte gewatteerde kaft en matte foto's aan de binnenzijde. Ik heb gekozen om geen barcodes af te laten drukken en er wordt ook geen logo afgedrukt dus helemaal je eigen fotoboek.

De kleuren zijn uitstekend en de bladzijdes zijn gemaakt van stevig papier. Super kwaliteit dus. Zeker een aanrader!

Bedankt Saal-Digital Nederland , zeker voor herhaling vatbaar!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is beveiligd !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x