logo

Lowland Photo Contest 2017

Een weekend voor in de boeken! Afgelopen weekend was het jaarlijkse Lowland Photo Festival, georganiseerd in Kinepolis Antwerpen. Tijdens dit evenement wordt er ook een fotowedstrijd georganiseerd, de Lowland Photo Contest. Een grote fotowedstrijd voor de hele Benelux. Op de zaterdag was ik smiddags op de beurs te vinden waarbij ik diverse camera's, lenzen en statieven heb getest. Genoeg producten die ik nog in mijn tas zou willen hebben.

Rond 19:30 begon de lezing van Arno ten Hoeve over hoe je nu precies LOWPOTY (Lowland Photographer of the Year) kon worden, hierbij werden mooie foto's getoond van verschillende gieren die hij gefotografeerd heeft tijdens een excursie. Het spannendste begon om 20:00 de uitslag van de fotowedstrijd. Er zijn totaal 6660 foto's ingestuurd door 471 fotografen, hieruit zijn 60 finalisten gekozen waarvan 3 foto's van mij. Diverse prachtige beelden kwamen langs tijdens de bekendmaking, deze beelden werden getoond op een scherm van maar liefst 23 x 10 meter. De uiteindelijke uitslag voor mij:

  • 1e prijs in de categorie: Jeugd

  • 4e prijs in de categorie: Landschap, weer en natuurverschijnselen.

  • 5e prijs in de categorie: Jeugd

 

Bij deze wil ik de organisatoren en de jury bedanken voor de goed georganiseerde beurs en fotowedstrijd. Daarnaast wil ik ook alle andere winnaars en finalisten van harte feliciteren!

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is beveiligd !!
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x